Cégünkről
  Értékesítés
  Szervíz és támogatás
  Kapcsolat
  Közbeszerzés

Cégbemutató

Cégünkről » Cégbemutató

KÖZVETLEN ÚT A MULTIFUNKCIONÁLIS IRODÁHOZ

 

Cégünk, a Colorspectrum Kft. 1990-ben alakult.

Ügyfeleink számára olyan rendszer központú megoldásokat kívánunk nyújtani, melyek képesek cégek, intézmények egésze számára teljes körű szolgáltatási struktúrát biztosítani irodatechnikai igényeik kielégítéséhez. A fő termékprofilunkat alkotó Konica Minolta, Xerox és Samsung multifunkciós készülékek mellett, forgalmunk egyre jelentősebb részét teszik ki különféle márkájú nyomtatók, Canon faxok, valamint a különféle számítástechnikai eszközök. Valamennyi általunk forgalmazott eszközhöz teljes körű alkatrész-, kellékanyag- és kiszállásos szerviz ellátást tudunk biztosítani. 

Szervizünk szintén 1990-ben alakult. Partnereink számára olyan szolgáltatási struktúrát dolgoztunk ki, amely kedvező költségtényezők mellett, széleskörű felhasználási elvárásoknak képes megfelelni. A kezdetben fénymásológépekre kialakított karbantartási formákat, termékkörünk bővülése és ügyfeleink igénye alapján, kibővítettük más, általunk forgalmazott, irodatechnikai termékcsoportokra, így a nyomtatókra és a faxokra is.

Felkészültségünk eredményeként, nem jelent gondot a színes és a digitális fénymásolók és nyomtatók, hálózati illesztése és szervizelése sem.

Cégünk csak eredeti, gyári alkatrészeket és kellékanyagokat forgalmaz és használ fel szerviztevékenységéhez, mert csak így tartjuk szavatolhatónak a ránk bízott készülékek hosszú távú, hibamentes üzemelését.

1995-ben országos szervizhálózatot hoztunk létre, hogy képviseltetni tudjuk magunkat az ország minden megyéjében és ügyfeleinknek, földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, azonos szolgáltatási színvonalat tudjunk biztosítani.

1999 januárjában MSZ EN ISO 9001 szabvány alapján tanúsítattuk minőségbiztosítási rendszerünket, mely gondoskodik róla, hogy munkánk minősége minden munkafázisban dokumentáltan, és akár személyre szólóan nyomon követett és ellenőrzött legyen.

Cégünk reklám kommunikációjában kiemelt helyen szerepel az országos sporteseményeken való megjelenés, ami a sportélet támogatása mellett, vállalkozásunk dinamizmusát és rugalmasságát hivatott sugározni. 

Eddig elért eredményeink, úgy gondoljuk, igazolják elképzelésünket, hogy csak személyes vevőkapcsolatok kiépítésével, korrekt szerviztevékenységgel és partnereink igényeinek maximális figyelembe vételével tűnhetünk ki vetélytársaink közül.

 


Kapcsolat
Colorspectrum Kft.
Cím: 1131 Budapest, Dolmány u. 26.
Tel.: (+36) 1 303-9009
Fax: (+36) 1 210-1482
E-mail: info@colorspectrum.hu
  KONICA MINOLTA   HP   PRIMON
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Szabályzatok | Szerzői jogok
Copyright © 2006-2011. COLORSPECTRUM. All rights reserved.
www.ysolutions.hu