(+36) 1 303 - 9009 info@colorspectrum.hu

Tel: (+36) 1 303 - 9009

E-mail: info@colorspectrum.hu

Magyar | English

Nyomatmenedzsment
E-személyivel

A PRIMON nyomatmenedzsment rendszer már rendelhető magyar e-személyi kártyaolvasóval. Ennek a megoldásnak köszönhetően már nem szükséges külön kártya biztosítása a felhasználóknak, hiszen azonosíthatják magukat az Elektronikus Személyi Igazolványuk segítségével.

Jelenleg csak a Colorspectrum Kft. rendelkezik ezzel az egyedi és innovatív megoldással. Az e-személyi bevezetése, mint azonosító eszköz nem csak egy korszerű, de egy rendkívül biztonságos megoldás is. A valóban egyszerű azonosításhoz, valamint az adatok folyamatos titkosításához az eljárásokat a kártyaolvasó eszköz saját hardver és szoftver komponensei, valamint az egyedi PRIMON hoszt autentikációs szerver biztosítja. A nemzetbiztonsági védettségű kártyakomponens fejlesztői jogtulajdonosával együtt kialakított megoldás a ma ismert egyik leggyorsabb bejelentkeztetési procedúrát biztosítja.
 
A kártyaolvasó működéséhez elengedhetetlen az IdomSoft Zrt. által gyártott SAM modul, melynek beszerzése kártya olvasónként szükséges. Illetve, kizárólag olyan személyivel működik az olvasó, amelyet 2017 október után gyártottak. Amennyiben az igazolvány még 2019 március előtt készült, akkor a használata előtt aktiválás szükséges. Azonban a később gyártott igazolványok már automatikusan aktiválva vannak. Ügyfeleink kérésére természetesen biztosítottuk, hogy a kártyaolvasó ne csak az e-személyivel, de egyéb azonosító proximity kártyákkal is kompatibilis legyen. Így akár egyszerre két fajta kártyát is képes kezelni az olvasó.