(+36) 1 303 - 9009 info@colorspectrum.hu

Tel: (+36) 1 303 - 9009

E-mail: info@colorspectrum.hu

Magyar | English

Szervíz és támogatás

Hibabejelentés:

A készülékek javítási és karbantartási bejelentéseit a következő elérhetőségeken várjuk:

Regisztrált ügyfeleink az ügyfélportálon adhatják le bejelentéseiket.

Azoknak az ügyfeleinknek, akik még nem regisztráltak az ügyfélrendszerünkben:

Telefon:
06 (1) 303 9009 / 102 / 115 / 116 / 127 mellék

Fax:
06 (1) 210 1482

E-mail:
service@colorspectrum.hu

Kellékanyag rendelés:

Kellékanyag rendelését kollégáink fogadni tudják következő elérhetőségeinken:

Regisztrált ügyfeleink az ügyfélportálon adhatják le rendeléseiket.

Azoknak az ügyfeleinknek, akik még nem regisztráltak az ügyfélrendszerünkben:

Telefon:
06 (1) 303 9009 / 114 / 120 mellék

Fax:
06 (1) 210 1482

E-mail:
info@colorspectrum.hu

Kérnénk minden ügyfelünket, aki még nincs regisztrálva, hogy a service@colorspectrum.hu e-mail címen kérjen az ügyfélportálhoz felhasználónevet és jelszót!

Egyéb szolgáltatások

Ügyfélszolgálatunk munkatársai és üzletkötőink naprakész információkkal segítik az érdeklődőket az igényeiknek legmegfelelőbb készülék típus kiválasztásában.

Üzletkötőink kapcsolattartóként figye lemmel kísérik a berendezés életútját és személyes kapcsolatot tartva, gondoskodnak a rájuk bízott partnerek folyamatos tájékoztatásáról mind az új üzleti lehetőségeket, mind pedig gépállományuk műszaki állapotát illetően.

Igény szerint, speciális pénzügyi konstrukciókkal állunk az érdeklődők rendelkezésére. Ezek lehetnek bérleti és tartósbérleti konstrukciók vagy a fizetési feltételek egyedi szerződés szerinti módosításai is.

Igény esetén rendszertervezési segítséget nyújtunk partnereinknek, hogy irodatechnikai rendszere a legoptimálisabb kihasználtsággal és költséggel legyen üzemeltethető.

Számítógépes ügyfélnyilvántartó rendszerünkre támaszkodva, ingyenesen tájékoztatjuk ügyfeleinket készülékállományuk aktuális műszaki állapotáról, és javaslatot teszünk az általunk esetleg szükségesnek ítélt cserékre, szerkezetátalakításokra, hogy partnereink gépparkja mindig kedvező költségvonzattal legyen működtethető.

Ingyenesen biztosítjuk az általunk forgalmazott készülékek szoftver követését. Az új drivereket folyamatosan közzé tesszük WEB lapunkon, ahonnan vevőink letölthetik őket, illetve lemezen küldjük el nekik. A programok installálási feladatait, a velünk szervizszerződéses kapcsolatban álló ügyfeleinknél ingyenesen látjuk el.