(+36) 1 303 - 9009 info@colorspectrum.hu

Tel: (+36) 1 303 - 9009

E-mail: info@colorspectrum.hu

Magyar | English

Termékek

Megalakulásunk óta elkötelezett munkát folytatunk a legkorszerűbb adatfeldolgozási rendszerek és kapcsolódó szolgáltatások hazai elterjesztésében. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatóak a korszerű multifunkciós készülékek, melyek adatbeviteli és nyomtatási perifériaként is alkalmazhatóak és a működésüket támogató illetve az adatkezelési folyamatokat vezérlő informatikai megoldások. Termékeink alkalmasak arra, hogy a vállalati illetve intézményi igényeknek megfelelően testreszabott, akár egyénileg megszemélyesített adatkezelő rendszereket állíthassunk össze belőlük.

A nemzetközi gyártók általunk forgalmazott termékei mellett, saját fejlesztésű termékekre is támaszkodni tudunk. PRIMON rendszerünk több, mint 15 éves fejlesztési munkánk eredményeként mára a hasonló nemzetközi termékek elismert és egyenrangú versenytársává vált. Egyes elemei, mint például a multifunkciós készülékek használatának egyéni azonosítására alkalmazható E-személyi kártyaolvasó, jelenleg egyedülálló a piacon. Saját fejlesztői csapatunknak köszönhetően megrendelőink számára rugalmasan tudjuk rendszerünk implementálását vállalni, akár egyedi fejlesztések, adatkapcsolatok megvalósításával is.

Termékeinkhez nyújtott szolgáltatásaink kialakításánál szintén fontos szempont volt, hogy azok a megrendelői igényekhez maximálisan igazíthatóak legyenek.
A forgalmazott készülékekhez teljes körű szerviz ellátást tudunk biztosítani, informatikai termékeink támogatására pedig több szintű verziókövetési és hibaelhárítási szolgáltatási csomagokat dolgoztunk ki. Cégünk csak eredeti, gyártói alkatrészeket és kellékanyagokat használ fel szerviztevékenységéhez, mert csak így tartjuk szavatolhatónak a ránk bízott készülékek hosszú távú, hibamentes üzemelését. A szoftvereink támogatásáért magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező, felkészült csapat, a PRIMON Support Team felel.

WEB oldalunkon a fő termékcsoportokat alkotó aktuális termékeket találhatja meg. Kiegészítő termékeinkről kérjük, hogy érdeklődjön oldalunkon megadott elérhetőségeinken!