(+36) 1 303 - 9009 info@colorspectrum.hu

Tel: (+36) 1 303 - 9009

E-mail: info@colorspectrum.hu

Magyar | English

Cégünkről

Közvetlen út a
multifunkcionális irodához

Cégünk, a Colorspectrum Kft. 1990-ben alakult. Ügyfeleink számára komplex szolgáltatási megoldásokat kínálunk, mely informatikai rendszereikbe ágyazva képes lefedni akár teljes adatkezelési struktúrájukat, és annak üzemeltetési támogatását. A fejlődés melletti elkötelezettségünk és invesztíciónk eredményeként, a fénymásoló gépek értékesítésére és szerviz ellátásukra alapozott kezdetektől, mára nemzetközi gyártók és nagyvállalatok informatikai fejlesztői partnereivé nőtte ki magát vállalkozásunk. Ennek köszönhető az is, hogy üzleti területünk hazai piacán mindvégig megőrizhettük pozíciónkat a piacvezetők között.

Üzleti tevékenységünk alapját ma is a multifunkciós eszközök biztosítják, melyekhez olyan szolgáltatási struktúrát dolgoztunk ki, ami kedvező költségtényezők mellett, széleskörű elvárásoknak tud megfelelni országos lefedettséggel. Azonban több mint 15 éve folytatott informatikai fejlesztéssel létrehozott saját, PRIMON márkanevű szoftverrendszerünkre és a hozzá kapcsolódó megoldásokra támaszkodva, mára a kis és nagyvállalati vagy államigazgatási informatikai környezetbe egyaránt integrálható, személyre szabható adatfolyamat rendszerek kialakítása vált fő profilunkká.

Ehhez rendelkezünk stabil, felkészült és folyamatosan képzett szakember gárdánk tudásbázisával és a kimagasló szakmai munkát támogató, korszerű infrastrukturális háttérrel. MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány alapján tanúsítatott minőségbiztosítási rendszerünk gondoskodik róla, hogy munkánk minősége minden munkafázisban dokumentáltan, és akár személyre szólóan nyomon követett és ellenőrzött legyen. Úgy gondoljuk, hogy a személyes ügyfélkapcsolatok, a korrekt, magas szintű szakmai felkészültséggel végzett munka és partnereink igényeinek maximális figyelembe vétele nélkül nem tűnhetnénk ki versenytársaink közül, amit 30 éves sikeres működésünk is igazol.